wilt u vriend worden van het everpop?

 

wilt u vriend worden van Everpop?

Everpop

is een gemengd amateurkoor en bestaat uit 39 leden; Sopranen, Alten, Bassen en Tenoren. 

Onze activiteiten

bestaan uit c.a. 40 repetities per jaar met vaste dirigent en pianist. Deze repetities worden gehouden op dinsdagavond in de Lebuïnes kerkDorpsmatenstraat 40, 7551 BP Hengelo.

Ons repertoire

bestaat uit evergreens, waaronder ook evergreens uitgebracht in de laatste tien jaar, zowel Engels, als Nederlandstalig. 

Onze optredens,

Wij organiseren onze eigen concerten voor onze donateurs en sponsoren, naar aanleiding van lustrum of jubilea, doen mee aan Amusing Hengelo, Poppodium De Houtmaat, geven kerstoptredens of verlenen medewerking op uitnodiging. Voor een overzicht van onze optredens kunt u terecht op onze website. Ieder jaar verzorgen wij een optreden voor onze vaste vriendenclub/donateurs van Everpop. 

Wilt u ons steunen?

Al deze activiteiten brengen onkosten met zich mee. Mede door donatie kunnen wij het koor en de activiteiten in stand houden. Mocht u ons koor een warm hart toedragen en mocht u ons financieel willen steunen, dan nodigen wij u uit om “vriend van Everpop” te worden. U kunt ons steunen door betaling van 

1 persoon                                €   5.00

2 personen (op zelfde adres)    €   9.00

3 personen (op zelfde adres)    € 12.00

4 personen (op zelfde adres)    € 14.00

5 personen (op zelfde adres)    € 15.00 

 Ook wanneer u vaste sponsor wilt worden van het koor dan kunt u dit doen voor een minimaal bedrag van € 25,00 per jaar. 

We hopen dat u ons wilt steunen en we zijn er zeker van dat u er geen spijt van heeft. U kunt uw bijdrage overmaken op rekening NL45 ABNA 062.64.78.324 t.n.v. “Everpop” onder vermelding van uw naam en adres. 

 


Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gelieve de volgende captcha code in te geven.:
...