Shopping by Candlelight 2013

Zaterdag 14 december verzamelde ons koor zich op het Dorsetplein in Borne rond 18:00 uur.
Het was er al gezellig druk met een lekker vuurtje om je aan op te warmen en verschillende kraampjes waar oa. gluhwein en chocolademelk werd geschonken.
Natuurlijk niet goed om het er al flink van te nemen, aangezien er van ons nog enige muzikale inbreng werd verwacht.
Nadat ons de plattegrond met lokaties was aangereikt, begaven we ons naar de eerste plek midden in het centrum tussen de winkels. Gelukkig werd er rekening mee gehouden dat wij ons eerst moesten installeren, keyboard op standaard plaatsen, krukje erbij en als klap op de vuurpijl een gasfles met daarop een zeer aangename (handen)verwarming voor onze pianiste Denitza. Hierdoor kon zij nog zo geweldig spelen dat waarschijnlijk niemand  in het publiek merkte dat zij geen pedalen gebruikte.
Door de kerstsfeer raakte iedereen al snel in de stemming en werd er lekker gezongen onder aanvoering van Inge.
Tussen de optredens door konden we dan eindelijk een glaasje gluhwein nippen of een bekertje chocomel. Lekker hoor. Gelukkig viel het met de temperatuur toch wel mee en viel er geen neerslag, echter het stilstaan moet je zien te voorkomen.
Het winkelend publiek genoot volop van onze zang, er werd meegezongen, geklapt en gedanst en na ons 4e optreden in de Grotestraat konden we terug naar het Dorsetplein om afscheid te nemen. De kans is groot dat u ons volgend jaar weer zult tegenkomen in Borne.  (In het fotoalbum vindt een aantal foto's van dit optreden).